বাংলায় তথ্য ও প্রযুক্তিGenevaV Napoli tröja Rae

lazio tröjaRoma tröja

Artur Boruc kunde ha tagit skulden för Alex Pritchards 3-1-seger över Bournemouth, men Tottenham-lönean insisterade på att han förtjänade lite kredit för det. England U21 International drev hans ansträngning från 30 meter och bollen gick olyckligt för polen, Who Kunde ha parry bollen i nätet. Han sa: Jag slog precis bollen och gjorde det flytta och träffa målet och det har gått in.
Jag tror att det är den främsta orsaken i modern fotboll nu – öva och försöka få bollen att röra sig om. Det är svårare för målvakten, särskilt från det området. Jag tror att huvudmålet är att få det att flytta eftersom du inte kommer att kunna piska det i det övre hörnet från den typen av avstånd så jag slår precis den och försöker få den att röra sig och orsaka problem. Det är Svårt. Jag har träffat det ljuvt och hoppades att det slog målet och det gjorde det. Pritchard har Roma tröja sju mål för säsongen hittills och han är angelägen om att lägga till sitt mål i de återstående veckorna av säsongen. Jag är glad att skriva en hel del saker att göra. Även i det sista. Även under de senaste Arsenal tröja 10 minuterna när de trycker på allt sitter jag bakom mig, kommer vi att gå till attack. Tack och lov har vi och jag har satt i ett kors och Longy har sitt mål som han förtjänar.
Brentford bekräftade förra tisdagen att chefen Mark Warburton lämnar klubben i slutet av säsongen. Bierna hade förlorat de två sista matcherna bland osäkerheten över hans framtid men återvände till form med en scintillating 3-1 seger över Bournemouth. Och Pritchard försöker sätta off-field-situationen bakom sig och fokusera på att skjuta Brentford till PSG tröja Premier League. Pritchard sa: Jag lyssnar inte riktigt eller tänker mycket på det. Alla vet vad som hände och vi måste bara gå vidare och glömma det. Vi måste bara spela vår fotboll på planen och låt alla prata om det. Det spelar ingen roll men alla vet att gaffern går i slutet av säsongen. Han har varit fantastisk men uppenbarligen vill de gå vidare. Jag känner inte till ins och outs, men vi måste bara glömma det och komma i play-offs eller till och med automatiskt och gå upp till Premier League. Pritchard tror att manhanteringen är Warburtons största styrka och erkände att han är den sorten som han skulle gå in i gräven för. Mitt midtbanespelare sa: Han är bara en alldeles utmärkt manager med god manhantering och hur han håller laget ihop. Han är en bra motivator och som han kan veta hur bra en chef är. Han får mig på rätt områden och berättar för mig hur jag kan förbättra mitt spel. Jag tror att jag förbättrar varje vecka, men jag måste fortsätta jobba hårt och förhoppningsvis kommer bra saker ut av det.

http://365bet365.info/data/profile.php?id=218304# ClaudiaHy JerilynCr
MaryBrown ttp://ttalumni.org/index.php?topic=31860.0 Shirleycv
BrodieGat ttp://isarflossfahrten.com/story.php?title=fotballdrakter-norge-bob CleoSandk
MaryBrown ttp://ttalumni.org/index.php?topic=31860.0 Shirleycv
VBWMelain ttp://artkabinett.com/node/242005 MarioOsh
BrodieGat ttp://isarflossfahrten.com/story.php?title=fotballdrakter-norge-bob CleoSandk

বার্তাটি শেয়ার করুনঃ

Share to Google Plus
Share to LiveJournal

Tagged as: , , 

মন্তব্য প্রদান বন্ধ রয়েছে।

সাম্প্রতিক আর্কাইভ
বার্তা হেল্প ডেস্ক্