বাংলায় তথ্য ও প্রযুক্তিVictorina billige fotballdrakter RoscoeWa

arsenal draktChelsea drakt

Noen av de siste fixturene i fotballkalenderen hvert år er spanske play-offs, og andre divisjon er ikke annerledes.
I år vil vi se at fire klubber fra hele landet kommer ansikt til ansikt for et sted i toppfly, med ingen av dem i noen form for god form. Med ingen av de fire sidene som har vunnet mer enn to av deres fem siste liga i den vanlige league sesongen, vil minst en måtte trenge opp sitt spill.
Play-offene fra Spanias andre divisjon fungerer mye som play-offs i Everton drakt den engelske fotballleken, i motsetning til Segunda B.
De fire øverste lagene kommer til å møte, med tredje mot seks og fjerde og femte mot hverandre. I begge tilfeller vil den aide som avsluttet sesongen høyere i ligaen, spille andre halvdel av semifinalen hjemme.
Det høyeste rangerte laget vil også ha nytte av den fordelen i finalen, når de to seirende semifinalene møter ytterligere to ben for å vinne kampanjen til La Liga.
Forlenget fra La Liga i fjor, er det få gjenkjennelige spillere fra den gruppen. Men noen navn vil bli kjent av Premier League-fans, som for eksempel QPR-mann Alejandro Faurlin og tidligere Liverpool-ungdommer Dani Pacheco.
Forvaltet av Pepe Bordalas, som vant kampanjen med Alaves før han ble sparket i fjor sommer, har Jorge Molina, tidligere Betis-angriperen, slått vei med sine 20 ligamål til tross for å være 35 år Barcelona drakt gammel.
Med free flowing angripende fotball, mens du fortsatt er ansvarlig på baksiden, må Getafe gå inn i play-offene som favoritter etter en veldig imponerende kampanje og enda mer imponerende turnaround.
Håper å komme tilbake til toppflyet etter nedrykning i 2010, sprang øyeklærne sine rivaler Cadiz på den siste dagen etter å ha brukt mye av sesongen i topp seks.
Leder José Luis Martí Soler er fortsatt i sin første ledelse i ledelsen, og ble utnevnt i 2015 på klubben der han tilbrakte tre år som spiller. Den tiden har sett fortsatt forbedring, gitt at klubben ofte ble sløv i nederste halvdel av bordet i årene før.
Ledet av slike som kaptein Suso og vice-kaptein Vitolo, begge av dem er også i deres andre staver på klubben etter tid i utlandet, er deres lag fullt av hjemmelaget talent som kunne sies å være over forventningene.
Bare fremmet fra Segunda B i fjor sesong, har denne sesongen vært en av overprestasjon for sørkystklubben. Det har vært toppen av et bemerkelsesverdig år med ansvar for Alvaro Cervero, den tidligere Tenerife-lederen som først ble utnevnt i april.
Cadiz har bygget en side rundt ideen om å innrømme få mens du beholder noen angripende teft. Til tross for deres intense disiplin som går imot mange av spillets tradisjoner, har det arbeidet underverk.
Imidlertid slutter bare to seier fra sine siste 12 kamper, med syv av de fixturer som slutter 1-1, slutt på ethvert håp om en utfordring for automatisk kampanje og vil være en bekymring som går inn i disse play-offene.
Underdogs, Huesca har tilbrakt bare syv år av sin historie i andre divisjon enn si det beste flyet. Nå er det innen berøringsavstand på El Alcoraz, den minste stadion i disse spillene med en kapasitet på bare 5.500.
Basert i Aragon, har Huesca plukket opp mange av utklippene fra sine naboer i Catalonia og Baskerland, og har investert for å PSG drakt presse dem videre til neste nivå med denne avsparkampanjen.
Etter å ha smalt sett av gigantene Real Valladolid med hodet til hodet, etter å ha fullført nivå på poeng, kan Huesca være minnows, men de kan ikke undervurderes av sine konkurrenter.
Bare fem poeng skilt disse fire sidene i ligatabellene, så det må være nært. Getafe vil gå inn i finalekronene som favoritter og bør ha kvalitet og erfaring for å gjenvinne sin toppflyvningsstatus, men både Tenerife og Cadiz vil vise seg å være tøffe konkurrenter.

OQBBennet fußballtrikots kaufen DevonHail
JannetteZ maglie calcio poco prezzo YWOAmoszz
TinaGainf fotbollströjor LeilaHein
MVOTegan fotballdrakter barn JaxonNav
StacyWild fußballtrikots kaufen GeraldoWa
DongNanya billige fotballdrakter MilanFrei

বার্তাটি শেয়ার করুনঃ

Share to Google Plus
Share to LiveJournal

Tagged as: , , 

মন্তব্য প্রদান বন্ধ রয়েছে।

সাম্প্রতিক আর্কাইভ
বার্তা হেল্প ডেস্ক্