বাংলায় তথ্য ও প্রযুক্তিDwain billige fotballdrakter LeonoreR

fotballdrakterFotballdrakter

Flair i angrep og feil i forsvaret – det er et uttrykk som kan brukes til å beskrive denne Real Madrid-siden eller faktisk deres beste spiller mot Athletic Club, Marcelo.
Den brasilianske kan være merket en forsvarer på lagene, men hans angripende verve og kjøring gjør ham til en av Los Blancos nøkkeltranger fremover, og dette var sikkert tilfelle i 2-1-seieren over Ernesto Valverdes side.
Imidlertid var ex-Fluminense mannen også en av spillerne på feil for Basques equalizer.
Med en angrepsmessig prestasjon som mer enn er laget for defensive forsinkelser, er Marcelo for tiden Real Madrid i en mikrokosmos.
Det er ingenting som en tidlig leder for å slå nerverne mot en vanskelig motstander, og mens Karim Benzema og Isco kanskje har fått seg selv målet og assistert henholdsvis, var det Marcelo som må få mye av æren til Real Madrid s 7th- minutt mål.
Etter å ha gitt bort besittelse presset brasilianen seg hardt for å vinne den tilbake før fotballdrakter han lanserte – med sin svakere høyre fot – en perle av en cross-field ball som fanget Isco i hans skritt.
Den tidligere Malaga mannen så ut til å ha kastet muligheten med en tung berøring, men klarte å få kontrollen igjen før han kvadrer til Benzema for en enkel avslutning.
Bare sekunder før dette fantastiske passet, ble Marcelo dristig på vei innover ballen til Keylor Navas armer fra nær straffesparken til tross for at to Atletic Club-spillere lurker nær målet.
Risikobolig men rousing – det er den eneste måten Marcelo fotballdrakter barn vet å spille.
Marcelos kjemi med Cristiano Ronaldo har vært en kilde til frykt for mange et lag gjennom årene, men mot Atletic Club fant den brasilianske en annen, men ikke mindre alliert alliert i billige fotballdrakter Isco.
Kanskje det var regnbuepasset i ledelsen til det første målet som trakk Isco til venstre for å være nærmere Marcelo, da de to var involvert i en rekke iøynefallende passerende kombinasjoner som hjalp Real Madrid til å bryte baskene midtbanen.
Vingebacken kombinerte også effektivt med Gareth Bale når den walisiske mannen byttet over til flanken.
Da Marcelo fant seg fanget mellom berøringslinjen og en Athletic Club-spiller, klarte han å dykke inn i sin trickspose for å frigjøre seg, med en roulette som spesielt fremkalte et brøl av godkjenning fra de troende Bernabeu.
Den 28-åringen så ivrig etter å stampe sin autoritet på kampen ved enhver anledning, og satte en rekke kvalitetsleveranser inn i boksen som Bale og Ronaldo kunne ha gjort bedre med.
Det var ikke alt moro og spill på Marcelos vinge, da baskene målrettet flanken sin for mange av deres angrepsposter.
Pepe og Raphael Varane både feilet for å la Sabin Merino utjevne for baskene, men ikke før Marcelo var for lett omgått av Athletic Clubs back-up-høyreback Inigo Lekue.
Som det vanligvis var tilfellet med brasiliansk, ble barnstorming angrepsspill ledsaget av bortfall på baksiden, og han hadde Isco takk for å hjelpe ham med å komme ut av fengsel ved mer enn en anledning.
Det er ingen tilfeldighet at Real Madrid har scoret 13 mål i tre kamper siden Marcelo er tilbake fra en kalvskade.
Nr. 12 er en av de spillerne som kan bidra til å mote en sjanse ut av ingenting selv når laget ikke skyter på alle sylindere, og 2-1-seieren over Athletic Bilbao ble fylt med eksempler på det.
Med Ronaldo frustrert, Benzema inkonsekvent og Bale drev inn og ut av spillet, var det Real s kaptein på kvelden som tok kampen med nakkens nakke.
Det er sant at hans angrepssinnede tilnærming kan la laget sitt være sårbart nedover sin venstre flanke, men fordelene utgjør absolutt risikoen.
Med Fabio Coentrao tilsynelatende i en evig tilstand av gjenoppretting fra skade, må trener Zinedine Zidane klare Marcelos spilletid nøye, slik at Real Madrid kan høste fordelene av den brasilianske ferdigheten når de trenger det mest.
Los Blancos har blitt anklaget for manglende identitet for sent, men i Marcelo har de en spiller som oppsummerer alle sine styrker og mangler.

BrittNovo maglie calcio bambino Sylvester
KayDieder fotbollströjor FelicaArm
ElizaLyna billige fotballdrakter Kristophe
SusanSnod maglie calcio poco prezzo Terryuypp
JamilaPol fotbollströjor barn ThaddeusC
Rileywdat maglie calcio bambino Karineeoc

বার্তাটি শেয়ার করুনঃ

Share to Google Plus
Share to LiveJournal

Tagged as: , , 

মন্তব্য প্রদান বন্ধ রয়েছে।

সাম্প্রতিক আর্কাইভ
বার্তা হেল্প ডেস্ক্